Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

Going to the zoo!

 Ο ζωολογικός κήπος του Άμστερνταμ είναι πολύ γνωστός!
Δεν νομίζω ότι υπάρχει τουρίστας που δεν τον επισκέπτεται, εκτός κι αν πετύχει μόνο μέρες βροχής (κάτι που πολύ -μα πάρα πολύ- εύκολα μπορεί να σου συμβεί δηλαδή!!)
Το καινούργιο μας σπίτι απέχει περίπου 5 λεπτά από εκεί και όποτε έχει καλή μέρα παίρνω την κοριτσάρα μου και πάμε να δούμε ''τις μαμούδες'' που λέει κι εκείνη!
Και παρότι ο ζωολογικός κήπος σαν θεσμός δεν με ενθουσιάζει καθόλου, ο συγκεκριμένος είναι πολύ όμορφος, γιατί πέρα από τα υπέροχα λουλούδια και τους κήπους που διαθέτει, δεν νιώθεις ότι τα ζώα είναι δυστυχισμένα. Έχουν μεγάλους χώρους στη διάθεσή τους, διαμορφωμένους όπως το φυσικό τους περιβάλλον.
Ορίστε μερικές φωτογραφίες από την τελευταία μας επίσκεψη:


Να και μια μαϊμού-μαμά αγκαλιά με το μωρό της!
Και άλλη μια μαμά που ταΐζει το δικό της μικράκι!
 

Και μια φωτογραφία από έναν κήπο, νομίζεις ότι είσαι σε παραμύθι! 


Πρόσφατα μάλιστα φτιάξανε και μια καινούργια παιδική χαρά με τσουλήθρες και άμμο για παιχνίδι! Εμείς ανεβήκαμε μόνο στη μικρή εννοείται. Σας δείχνω μια φωτογραφία της μεγαλύτερης...


Η Νικόλ φυσικά μου την έδειχνε και μου έλεγε "εκείιιι"... χχμμμ... ναι υπολογίζω να την αφήσω να ανεβεί σε εκείνη περίπου όταν θα γίνει 18 χρονών!!

Φιλάκια πολλά :)


2 σχόλια

  1. Πάρα πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου! Όντως φαίνεται να είναι ένας ξεχωριστόςζωολογικός κήπος. Δυστυχώς όταν ήρθα στο Άμστερνταμ δεν το επισκέυτηκα. Κρίμα... Φιλιά και να περνάτε όμορφαμε την Νικόλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι τέλεια! Πρέπει να περάσατε πολύ ωραία! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© mia mama sta xena. Made with love by The Dutch Lady Designs.