ΥΛΙΚΑ
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
1/2 κούπα άχνη ζάχαρη
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι
↭
Χτυπάω το βούτυρο στο μίξερ για 1'.
Προσθέτω άχνη ζάχαρη και χτυπάω πάλι για 1'.
Προσθέτω αλεύρι, βανίλια & αλάτι και ανακατεύω απαλά.
Ανοίγω τη ζύμη σε σχήμα δίσκου, την τυλίγω με ζελατίνα
και την αφήνω για 1 ώρα στο ψυγείο.
↭
Προθερμαίνω τον φούρνο στους 180'C.
Απλώνω αλεύρι στον πάγκο και ανοίγω τη ζύμη με τον πλάστη.
Κόβω τα μπισκότα στα σχήματα που θέλω
και τα τοποθετώ πάνω σε λαδόκολλα στο ταψί μου.
Τα ψήνω για 8'-10', μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
↭
Δημοσίευση σχολίου