Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ζωδιάκια!! :)


Δεν μπορώ να πω ότι πιστεύω στα ζώδια με την έννοια των καθημερινών ή μηνιαίων προβλέψεων.
Πιστεύω όμως πολύ σε κάποια γενικά χαρακτηριστικά.

Έτσι έψαξα να βρω τι χαρακτηριστικά έχουν τα παρθενάκια!
(Αυτό το ότι έχει μανία με την τάξη... μάλλον εμφανίζεται σε μεγαλύτερη ηλικία!!! χεχε)

Πάμε να δούμε όλα τα ζωδιάκια τους!


Κριός
Το Κριαράκι λατρεύει την δράση και την περιπέτεια. Βλέπει την ζωή σαν μια ασταμάτητη πρόκληση. Χαρείτε το πνεύμα, την ζωντάνια , την γενναιότητα και τις πολεμοχαρείς τάσεις του. Αυτοκίνητα και ανταγωνιστικά παιχνίδια το ενθουσιάζουν. Προσέξτε την τάση του να χτυπά στο κεφάλι. Είναι έξυπνο, αθώο και δραστήριο, βιαστικό και ενθουσιώδες. Δύσκολα θα μπορέσετε να δαμάσετε την αγάπη του για την ελευθερία και την υπερενεργητικότητα του. Ο έλεγχος και η προσοχή σας πρέπει να υπάρχουν σε σταθερή βάση. Στο σχολείο οι δάσκαλοι θα το βρίσκουν πολλές φορές αδιάφορο ή απρόσεκτο. Όταν βρει κάτι που το ενδιαφέρει τότε θα δείξει τέτοιο ζήλο και τίποτε δεν θα το σταματά. Η έμφυτη αντίδραση που βγάζει σε πολλά πράγματα, σβήνει μόνο με καλό τρόπο από μέρους σας και όχι με τη πίεση.

Ταύρος
Το Ταυράκι είναι υπομονετικό, ήρεμο και πεισματάρικο. Πρέπει να αισθάνεται την ασφάλεια και την σιγουριά για να είναι καλά. Του αρέσει η φύση, η γη, τα χώματα, ο κήπος, η ζωγραφική και η μουσική. Είναι κτητικό με τα παιχνίδια του και δύσκολα θα τα μοιραστεί με άλλα παιδιά. Η έμφυτη πειθαρχία του θα γίνει η ευχαρίστησή του με τους κανονισμούς στο σχολείο. Η πρόοδός του θα είναι αργή, σίγουρη και σταθερή. Μην το σπρώχνετε να κάνει κάτι βιαστικά, θέλει το χρόνο του. 

Δίδυμος
Το Διδυμάκι αντιλαμβάνεται γρήγορα, μιλά γρήγορα, περπατά από νωρίς, εκτός αν υπάρχει κάποια αρνητική όψη στο γενέθλιο χάρτη του. Βαριέται εύκολα τα παιχνίδια του και αναζητά μονίμως μια νέα πνευματική διέγερση. Η προσοχή του διασπάται συνέχεια από καινούργια και διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να διαβάζει και να βλέπει τηλεόραση, την ίδια στιγμή. Του είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί για πολλή ώρα μόνο σε ένα παιχνίδι. Στο σχολείο η οξυδέρκεια του το βοηθάει να μαθαίνει εύκολα. Έχει ιδιαίτερη κλίση στις ξένες γλώσσες. Έλκετε από τα κομπιούτερ και μπορεί να ασχοληθεί για πολλές ώρες με αυτά. Οποιαδήποτε πίεση από μέρους επάνω του μπορεί να φέρνει μόνο αντιδράσεις και αρνητικά αποτελέσματα.

Καρκίνος
Το Καρκινάκι είναι ευαίσθητο, παραπονιάρικο και προσκολλημένο στην μαμά του, ενώ πληγώνετε πολύ εύκολα. Έχει ανεπτυγμένη φαντασία και λατρεύει τα παραμύθια και τις συλλογές. Είναι περιποιητικό και ο ρόλος της μαμάς ή του μπαμπά ίσως είναι το αγαπημένο του παιχνίδι. Η καλή του μνήμη στο σχολείο είναι κάτι που θα το βοηθήσει πολύ, ιδιαίτερα στην ιστορία και την γεωγραφία. Πείτε του παραμύθια, περπατήστε μαζί του στην ακρογιαλιά, μαζέψτε κοχύλια. Δώστε θάρρος στο Καρκινάκι σας για να διώξει τις ανασφάλειες του, αλλά μην το παρακάνετε.

Λέων
Το Λεονταράκι είναι γενναιόδωρο και γενναιόψυχο όσο κανένα άλλο παιδί του ζωδιακού. Είναι αρκετά δημιουργικό και του αρέσει να είναι ο αρχηγός της παρέας του. Θα μοιράζετε εύκολα τα παιχνίδια με τους φίλους και τις παρέες του. Είναι το παιδί που θέλει να παίζει και να διασκεδάζει συνέχεια και ασταμάτητα. Έλκεται πολύ από τις μεγάλες ιδέες και τους σπουδαίους ρόλους. Το θέατρο, τα εντυπωσιακά κουστούμια αλλά και τα αυτοκίνητα μπορεί να γίνουν τα αγαπημένα του παιχνίδια. Έχει ανάγκη τους επαίνους και τον θαυμασμό σας και μπορεί να φθάσει πολύ ψηλά. Μόνο μην το παρακάνετε γιατί μπορεί να το οδηγήσετε στην αλαζονεία και τον σνομπισμό,αλλά μην χαλάτε την χαρούμενη διάθεσή του.

Παρθένος
Το Παρθενάκι θέλει να κάνει τα πάντα τέλεια, μεθοδικά και αβίαστα, χωρίς να υπολογίζει τον χρόνο που θα χρειαστεί. Είναι αρκετά ντροπαλό και πολύ σεμνό ενώ του αρέσει να βοηθάει τους γύρω του. Τα παζλ, οι δουλειές του σπιτιού, η μουσική και το θέατρο είναι από τις αγαπημένες του δραστηριότητες. Οι καλλιτεχνικές του τάσεις, αν βοηθηθούν, μπορεί να εξελιχθεί σε καλό καλλιτέχνη. Στο σχολείο, οι δάσκαλοι θα το αγαπούν για την αγάπη που δείχνει στην τάξη, την καθαριότητα και για την υπακοή του. Πρέπει να οπλιστείτε με μεγάλη στοργή και ανεκτικότητα για να αντέξετε, την έντονη κριτική που θα κάνει σε σας και σε όλα τριγύρω του.  

Ζυγός
Το Ζυγάκι είναι το πιο συνεργάσιμο και συμπαθητικό παιδί του ζωδιακού κύκλου. Του αρέσει η συντροφιά, είναι υπάκουο, ήρεμο και πολύ ευαίσθητο στην κριτική των άλλων. Ένα αρμονικό και όμορφο περιβάλλον θα παίξει μεγάλο ρόλο στην ψυχική του ισορροπία, διαφορετικά μπορεί να γίνει πολύ νευρικό. 'Έχει καλλιτεχνικό ταλέντο, του αρέσουν οι εκθέσεις ζωγραφικής και η διακόσμηση. Η φύση του το κάνει πολύ ευγενικό, διπλωματικό και διακριτικό. Πρέπει να προωθήσετε την αγάπη του περισσότερο στην εργασία, γιατί μπορεί να την αποφεύγει χαζεύοντας μια πεταλούδα. Βοηθήστε να γίνει περισσότερο αποφασιστικό και αυτόνομο.

Σκορπιός
Το Σκορπάκι σας είναι ένα έντονο και δυνατό παιδί ενώ παθιάζεται με ότι και αν ασχοληθεί. Έχει ανεπτυγμένη διαίσθηση,ζωηρή φαντασία και του αρέσει να διεισδύει βαθιά στα πράγματα. Λατρεύει τα μυστικά, το κρυφτό και τους ντετέκτιβ. Η ζωγραφική, το σκάκι και οι πολεμιστές περιλαμβάνονται στα αγαπημένα του παιχνίδια. Στο σχολείο θα είναι από τους καλούς μαθητές. Είναι έξυπνο, με αυτοπειθαρχία και καλή μνήμη. Η αποφασιστικότητα και η δύναμη του πρέπει να διοχετευτούν προς τις σωστή κατεύθυνση. Μην περιμένετε να σας πει εύκολα τα μυστικά του και το τι αισθάνεται.

Τοξότης (εγώ!)
Ο μικρός Τοξότης είναι ένα πολύ ενεργητικό παιδί, ζωηρό, σκανταλιάρικο και χαρούμενο. Είναι πολύ ειλικρινές, τίμιο και φιλελεύθερο. Επιζητά τα παιχνίδια, τις εξερευνήσεις και τις περιπέτειες. Η εξοχή, τα σπορ και τα ζώα είναι τα αγαπημένα του ενδιαφέροντα. Η γνώση και τα ταξίδια γίνονται γρήγορα πηγή έλξης για αυτό. Του αρέσει η μάθηση, γι΄ αυτό η πρόοδός του είναι εύκολη και ανοδική. Ο αθλητισμός μπορεί να απορροφήσει την υπερενεργητικότητά του. Διασκεδάζει με σκανταλιές και δεν πειθαρχείται εύκολα.

Αιγόκερος
Το Αιγοκεράκι είναι σοβαρό παιδί και από πολύ μικρό έχει την ωριμότητα ενός μεγάλου. Σέβεται την οικογένεια,τους δασκάλους του και την εξουσία. Αγαπά την γιαγιά και τον παππού και λατρεύει την παρέα τους. Είναι αρκετά προσεκτικό και δύσκολα θα σας ταλαιπωρήσει, με παιδικές απερισκεψίες. Του αρέσει να έχει υπευθυνότητες του σπιτιού και να παίρνει ενεργό μέρος στη τάξη του. Στο σχολείο, η αγάπη του για τα βιβλία και το διάβασμα θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί σε καλό μαθητή.Γνωρίζει την πειθαρχία και την τάξη γι' αυτό μπορεί να θυμώσει εύκολα αν θελήσετε να του τις χαλάσετε.

Υδροχόος
Ένας μικρός επαναστάτης, εξερευνητής και εφευρέτης. Η έντονη ενεργητικότητά του είναι φυσικό να σας κάνει να τρέχετε όλη μέρα από πίσω του. Είναι πολύ φιλικός, κοινωνικός αλλά και απρόβλεπτος. Οι φίλοι του πολύ γρήγορα γίνονται πιο σημαντικοί από εσάς γι΄ αυτόν. Τα ηλεκτρονικά, τα χημικά και τα εφευρετικά παιχνίδια είναι τα αγαπημένα του. Στο σχολείο είναι έξυπνος, αλλά ατίθασος και αντιδραστικός. Μην ξεχνάτε ότι δεν είναι εύκολο να περιορίσετε, την φιλελεύθερη και αντιδραστική φύση του, γιατί θα κάνει σχεδόν πάντα το αντίθετο από αυτό που του υποδεικνύεται.

Ιχθύς
Το ονειροπόλο Ψαράκι είναι πολύ συμπαθητικό, ευαίσθητο και εξυπηρετικό. Θα προσαρμοστεί σε κάθε περιβάλλον γρήγορα, ήσυχα και με μεγάλη κατανόηση. Είναι καλλιτεχνική φύση, λατρεύει τα παραμύθια, τα ποιήματα, τα μουσικά όργανα και τις φανταστικές ιστορίες. Οι αυστηροί δάσκαλοι και τα σκληρά σπορ το απωθούν και το τρομάζουν. Τονώστε την αυτοπεποίθησή του και μην γίνεστε αυστηροί μαζί του. Δώστε ώθηση στην δημιουργική και μεγάλη φαντασία του.



*Πηγή: http://www.astrofree.gr

8 σχόλια

  1. Εμείς είμαστε διδυμάκια! Και εννοώ όλοι μας..Εγώ, ο Νίκος..και η Αθηνά! Άστα..χαμός! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς έχουμε ένα μικρό ψαράκι...
    πλιτσ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aχχ!!Εμείς ήμαστε ευαίσθητα καρκινάκια!
    Γεια σου μανούλα!Βρήκα πολύ ενδιαφέρον το blog σου..ελπίζω να τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pantos auta pou leei gia ta psarakia einai ontos etsi,san na perigrafi ton gio mou.(kai egw den pistevo sta zoodia):)

    Stella

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας
    συγνώμη που ήρθα ακάλεστη στο σπίτι σας
    βρήκα το ιστολόγιο σας από την βόλτα μου στα ιστολόγια , σε ένα ιστολόγιο που είμαι αναγνώστρια και αφησατε σχόλιο στην ανάρτηση
    ελπίζω να μην ενοχλώ που ήρθα ακάλεστη
    ούτε γω πιστεύω στα ζώδια
    μου αρέσει να γνωρίζω ιστολογια
    θα περιμενω να δω το σχόλιο σας και μετά θα γίνω αναγνώστρια
    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό δελφινάκι καλως ήρθες!!! Εννοείται χαρά μου να γίνεις αναγνώστρια :)

      Διαγραφή
    2. καλώς σε βρήκα..ευχαριστώ για την υποδοχή..πάω να γραφτώ αναγνώστρια
      και το δικό μου μπλογκ ειναι ανοικτό για νέους φίλους όσους επιθυμούν φυσικά (δε το λέω να σε πιεσω ή υποχρεώσω)
      ευχαριστώ

      Διαγραφή

© mia mama sta xena. Made with love by The Dutch Lady Designs.