ΥΛΙΚΑ
2 αβοκάντο
2 μάνγκο
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
200γρ. κρεμ φρες
χυμός από 1 λεμόνι
〰
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
💚 Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια τα αβοκάντο & τα μάνγκο.
(Κρατάμε λίγα κομματάκια για να γαρνίρουμε το γλυκό μας στο τέλος).
💚 Τα βάζουμε στο μίξερ και προσθέτουμε το ζαχαρούχο, την κρεμ φρες και το χυμό λεμονιού. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
💚 Σερβίρουμε σε μπολάκια και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες πριν το καταναλώσουμε.
〰
Δημοσίευση σχολίου