Υλικά που θα χρειαστούμε:
Πώς το φτιάχνουμε:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170' C.
Βάζουμε όλα τα υλικά μας - εκτός από τα ασπράδια των αυγών- σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε καλά.
Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα.
Τα ρίχνουμε στο μείγμα των υλικών και ανακατεύουμε ελαφρά.
Βουτυρώνουμε & αλευρώνουμε τη φόρμα μας, γεμίζουμε με το μείγμα μας & ψήνουμε για 30-40 λεπτά στους 170'C.
Tip: Όσο πιο πικάντικα είναι τα τυριά & τα αλλαντικά που θα χρησιμοποιήσουμε, τόσο πιο έντονη η γεύση του κέικ μας!
*Πηγή φωτογραφίας

- 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κούπα σπορέλαιο
- 1 κούπα γιαούρτι
- 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 2 κούπες τυριά (φέτα, τύπου regato κτλ)
- 1 κούπα αλλαντικά (τύπου Ουγγαρίας, μπέικον κτλ)
- 3 αυγά
- πιπέρι
Πώς το φτιάχνουμε:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170' C.
Βάζουμε όλα τα υλικά μας - εκτός από τα ασπράδια των αυγών- σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε καλά.
Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα.
Τα ρίχνουμε στο μείγμα των υλικών και ανακατεύουμε ελαφρά.
Βουτυρώνουμε & αλευρώνουμε τη φόρμα μας, γεμίζουμε με το μείγμα μας & ψήνουμε για 30-40 λεπτά στους 170'C.
Tip: Όσο πιο πικάντικα είναι τα τυριά & τα αλλαντικά που θα χρησιμοποιήσουμε, τόσο πιο έντονη η γεύση του κέικ μας!
*Πηγή φωτογραφίας

Δημοσίευση σχολίου